Hvad skal vi bruge

Filer

Footprint er en specialiseret printvirksomhed. Derfor skal du komme med printklart materiale, når vi skal udføre en opgave for dig. Er dette en ny verden for dig, skal du dog ikke holde dig tilbage, men fortælle os, hvad du har i tankerne, så vi kan hjælpe dig med at finde en løsning. Vi kan om nødvendigt sætte dig i forbindelse med tekstforfatter, fotograf grafiker eller reklamebureau, hvis du har brug for hjælp til at forme dit budskab og få det gjort til printklare pdf-filer.

Men vi er fleksible, og helt enkle opgaver – som at placere et stykke tekst eller et logo på et banner – klarer vi for dig på stedet.

Vi vil helst modtage:

  • PDF – højtopløste PDF-filer, lavet med Acrobat Destiller og ikke gemt som en PDF fra det grafiske program. Skrifter brugt i dokumentet skal konverteres til kurver/ren streg eller de brugte fonte skal sendes med.
  • Vi kan modtage åbne dokumenter fra Indesign, Photoshop og Illustrator – vi bruger version Adobe CS 3 til PC.
  • Billeder skal leveres i en 1:1 opløsning på 80 dpi, men dokumentet må gerne laves i 1:5 eller mere alt efter opgave og program muligheder.
  • Vi printer i CMYK, så alle dokumenter skal levers konverteret og tilrettet til CMYK. Hvis Pantone farver er brugt eller ønskes, skal de oplyses ved bestilling.
  • Vi modtager gerne filer på mail, CD/DVD, diverse store filhentningsprogrammer, vores FTP-server eller USB-stick. Mail : grafik@foot-print.dk